Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

2010-05-20 - Diane har en affär med "John från bryggeriet"

Av Blogg om Emmerdale - 20 maj 2010 13:15

(avsnitten sändes i England 2007-10-01 och 2007-10-02)


Doug vill flytta till Emmerdale, men Hilary tycker att de har ett bra hem där de bor. Doug står på sig och föreslår att han ska skaffa ett jobb och att de ska hyra ut huset.

Senare besöker Doug fabriken och då de behöver arbetskraft så erbjuder Pollard honom en prövodag. Det går så bra att Pollard senare erbjuder honom en mer varaktig anställning. Är Doug och Hilary i Emmerdale för att stanna?


Paul står fast vid att han inte tänker att förlåta Nicola. När han får veta att hon gift sig med en 72-årig man, så insinuerar han att hon är en golddigger. 

Senare, inne på Woolpacks toalett, så börjar Paul och Nicola att bråka rejält. Han säger att han inte kommit över historien med Ivan och hur hon förstörde mellan dem. Nicola svarar som hon brukar, med spydigheter. Paul trycker ner Nicolas huvud under vattenkranen och i samma ögonblick kommer Rodney och Val in. Rodney blir rasande och lägger det mesta av skulden på Paul, vilket leder till att Paul ställer ett ultimatum: Om Rodney tar Nicolas parti, så kan han flytta ut. Rodney gör som Paul vill, men senare så är tonen mjukare mellan far och son, Rodney säger att han inte skulla klarat de senaste månaderna utan honom. Senare kommer Nicola med förödmjukande kommentarer om Rodneys ekonomi på puben. Börjar Rodney inse att Nicola knappast förändrats till det bättre?


Jack överraskar Diane i Margate. Hon har svårt att förklara vad som är fel. Jack tror att hennes cancer kommit tillbaka. Då brister det för Diane och hon berättar att hon haft känslor för en annan man. Jack vill veta vem det är som hon haft känslor för. När han pressar henne på svar så säger hon att det "John från bryggeriet". Hon övertalar honom att ge henne en chans och de åker hem tillsammans.

När de kommer hem är Victoria kall mot Diane, Daz är mer välkomnande. Victoria säger att hon ser Diane som "kvinnan hennes pappa gifte sig med", inte en familjemedlem.

Senare besöker Daz och Diane Billy i fängelset. Diane skickar iväg Daz för att köpa kaffe så att hon och Billy kan prata privat. Han är arg för att hon åkte iväg utan att berätta för honom. Diane säger att hon bestämt sig för att det är Jack hon vill ha.

Jack berättar för Val om Dianes otrohet med "John från bryggeriet". Val vet dock att John är homosexuell, vilket gör att hon blir undrande över vem Diane egentligen fallit för. Hon frågar Diane, som dock svarar att hon vill lägga allt bakom sig.


Kelly kräver att Matt och Carl ordnar en lugn svensexa för Jimmy. Hon planerar själv en lika lugn lugn möhippa, men Viv och Donna har andra planer.


   

 
 
Cinnamon

Cinnamon

21 maj 2010 00:13

Kollade in omröstningen här bredvid, men min favoritskådespelerska i serien är ju inte med längre så hon finns inte att rösta på. Jag tycker Linda Thorson (Rosemary) är en mycket bra skådespelerska.

http://www.cinnamon.tk

 
Ingen bild

Admin

21 maj 2010 08:02

Håller med om att Linda Thorson är riktigt bra. Av nuvarande tycker jag att Shirley Stelfox och, kanske främst, Charlotte Bellamy är överlägset bäst.

 
Cinnamon

Cinnamon

22 maj 2010 22:15

Ja de två är också störtbra :-)

http://www.cinnamon.tk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:06

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:04

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 20 maj 2012 13:41

Utan inbördes ranking   Mick och Lee Naylor   Skulle bli konkurrenter till Sugden som farmarkungar i byn. Så blev det inte. Morfar Mick grymtade fram enstaka repliker och hans karaktär symboliserade det gråa i grått. Lee flirtade lite med Jo ...

Av Blogg om Emmerdale - 5 oktober 2011 16:57

1. Butch Dingle En svår busskrasch inträffade i Emmerdale 2000. Många skadades och Butch ådrog sig livshotande skador. På sjukhuset fick han veta att han var döende och gifte sig med sin flickvän Emily på sjukhussängen. Alla tog farväl och lät pare...

Av Blogg om Emmerdale - 26 augusti 2011 08:12

    Avsnitten sändes i England 10 och 13:e juli 2009. Viktiga händelser: Bob får ett brev från Viv som vill träffa honom i fängelset. Han förutsätter att hon vill skiljas. Gennie är också deprimerad över sitt kärleksliv och söker tröst hos Bo...

Omröstning

Vilken är Hem till gårdens bästa "elaking" genom tiderna?
 Sally Spode
 Graham Clarke
 Cain Dingle
 Kim Tate
 Stephanie Stokes
 Eric Pollard
 Adam Forsythe
 Matthew King
 Sadie King
 Graham Clarke
 Scott Windsor
 Chris Tate
 Nathan Wylde
 Chloe Atkinson
 Eric Pollard
 Shane Doyle

Fråga mig

32 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Presentation

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards