Direktlänk till inlägg 27 april 2010

2010-04-27 - Marlon erkänner rånet för Donna

Av Blogg om Emmerdale - 27 april 2010 13:16

(avsnitten sändes i England 2007-08-22 och 2007-08-23)


Eli övertygar Marlon att råna The Woolpack, i gentjänst ska han försvinna ur Marlon och Donnas liv.

Under rånet minns dock Marlon när han blev skjuten och hans samvete förhindrar honom att genomföra det hela. Eli blir rasande och hotar ännu en gång att avslöja allt för Donna.


Donna gör dock framsteg på eget håll och när hon ser bilderna från övervakningskamerorna på det förra rånet (där gärningsmannen sprejar färg på kameran) så kommer hon ihåg att Eli försökte dölja att han hade färg på armen den dagen rånet var.

Donna berättar om vad hon vet för Marlon, men får en chock när Marlon svarar att han redan vet. Han var med och genomförde rånet!


Laurel är höggravid och försöker få lite sex av Ashley för att sätta igång förlossningen. Han är dock upptagen med möten och annat. Dessutom har någon brutit sig in i kyrkan, vilket ställer till problem.


Katie och Paul besöker Perdy på sjukhuset. Perdy säger att hon mår bättre, vilket Katie inte verkar helt lycklig över. Vill Katie ha Grayson för sig själv?


Rosemary fortsätter att behandla lilla Belle som en drottning. Belle säger att hon inte vill bjuda hem sina kompisar eftersom det inte är så flott (minst sagt...reds anm) hemma hos dem. Rosemary erbjuder henne att bjuda hem vännerna till Mill Cottage. Men vad kommer Zak och Lisa tycka?


Andy och Jo öppnar upp gården för allmänheten och det går skapligt. Ekonomiskt kunde det dock gått ännu bättre om inte Victoria (som sålde té och kaffe) stulit pengar som skulle ner i kassaskrinet.


Val letar efter en present som Pollard gett henne. Diane kommer på henne och berättar för Pollard att Val verkar upprörd över att hon inte kan hitta presenten. Pollard blir lite smickrad, men när han konfronterar Val så säger hon att hon tänker sälja den och att det är därför hon letar. Pollard blir upprörd och diskuterar saken med Diane på puben. Billy säger till Diane att "du vill inte ha mig, men du blir galen om någon annan har mig".


Trivia

Nya karaktärer i rollistan

Greg Doland - Shaun Prendergast

Melanie Doland - Caroline Strong

Kommentarer

Bättre avsnitt idag. Mark Charnock (Marlon) visar ännu en gång att han är en bra skådespelare (framför allt när han slutar vifta hysteriskt med armarna).

Även Charlotte Bellamy (Laurel) är en personlig favorit. Hon får allt att låta naturligt och inte som att hon läser från ett manus. Ett par roliga kommentarer när Laurel ville ha sex, och kul att se Ednas min när hon hånglade upp Ashley på puben.


   


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:06

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:04

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 20 maj 2012 13:41

Utan inbördes ranking   Mick och Lee Naylor   Skulle bli konkurrenter till Sugden som farmarkungar i byn. Så blev det inte. Morfar Mick grymtade fram enstaka repliker och hans karaktär symboliserade det gråa i grått. Lee flirtade lite med Jo ...

Av Blogg om Emmerdale - 5 oktober 2011 16:57

1. Butch Dingle En svår busskrasch inträffade i Emmerdale 2000. Många skadades och Butch ådrog sig livshotande skador. På sjukhuset fick han veta att han var döende och gifte sig med sin flickvän Emily på sjukhussängen. Alla tog farväl och lät pare...

Av Blogg om Emmerdale - 26 augusti 2011 08:12

    Avsnitten sändes i England 10 och 13:e juli 2009. Viktiga händelser: Bob får ett brev från Viv som vill träffa honom i fängelset. Han förutsätter att hon vill skiljas. Gennie är också deprimerad över sitt kärleksliv och söker tröst hos Bo...

Omröstning

Vilken är Hem till gårdens bästa "elaking" genom tiderna?
 Sally Spode
 Graham Clarke
 Cain Dingle
 Kim Tate
 Stephanie Stokes
 Eric Pollard
 Adam Forsythe
 Matthew King
 Sadie King
 Graham Clarke
 Scott Windsor
 Chris Tate
 Nathan Wylde
 Chloe Atkinson
 Eric Pollard
 Shane Doyle

Fråga mig

32 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<<
April 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Presentation

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards