Alla inlägg den 22 april 2010

Av Blogg om Emmerdale - 22 april 2010 13:00



(avsnitten sändes i England 2007-08-15 och 2007-08-16)


Barraclough har på Dassaris inrådan gjort slut med Carl.


Carl har supit sig redlös och erkänner för Jimmy och Matt att han haft en affär med Barraclough.


Victoria får hjälpa till på puben då Jack tröttnar på att hon sitter framför TV:n. Men hon är inte speciellt hjälpsam och ljuger för Diane för att slippa arbeta.


T.J blir retad i skolan för att han inte har en mamma. Duke lär honom att slå tillbaka. När Terry får veta vad som hänt blir han irriterad för att Duke inte berättat vad som hänt för honom.

Terry och Duke fortsätter att bråka om barnuppfostran och till sist bestämmer sig Duke för att flytta ut.


Andy blir upprörd över att Jo ännu inte avlivat geten.


Matt och Jimmy beslutar att "kidnappa" Carl. Jimmy och chauffören Dean för honom till Belgien på  en slags semester för att få honom att tänka klart.

Matt hotar att ödelägga Barracloughs karriär, men hon tar hotet med ro. Senare har han dock tagit sig in i hennes lägenhet och varnar henne ännu en gång.


Val kommer på Victoria när hon ska tända en cigarett och varnar henne för rökningens baksidor. Diane kommer på dem och är till en början upprörd. Efter ett samtal med Billy lugnar hon dock ner sig efter att först ha brusat upp.


Jasmine fyller 18 år och firar på puben. David försöker fortfarande att få tillbaka henne, men hon är motsträvig.


Trivia: Ingen för dessa avsnitt.

Kommentar:

* Man kan ju undra vad man får lära sig på polisskolan. Barraclough måste väl säkerligen ha handskat med värre skurkar än MaffU King?


   






Av Blogg om Emmerdale - 22 april 2010 11:02

   

(avsnitten sändes i England 2007-08-13 och 2007-08-14)


Kelly säger farväl till byborna, men får inte det välkomnande hon hoppades på i fotografens studio. Han upplyser henne om att hon ersatts med en annan modell. Förtvivlad rusar hon till Pear Tree Cottage för att träffa Jimmy, bara för att välkomnas av en oförstående Carrie, som säger att det är rätt åt henne efter aborten. Jimmy kommer in lagom i tid för att se Kelly klappa till Carrie.  


Efter att ha tillbringat natten med Carl vaknar Barraclough upp och är förfärad över att hon är för sen till sitt viktiga tal. Hennes tal går dåligt och Vaughn hånar henne inför hennes kollegor. Hon söker tröst hos Carl. 


Jamie tacksam är för Louises stöd då han sökt den nya tjänsten som brevbärare.  Jobbet står mellan honom och Pearl. Pearl charmar intervjuaren, medan Jamie inte känner sig lika nöjd efter hans intervju. Ändå får Jamie jobbet, men nog har Louise något med den saken att göra? Pearl och Betty får reda på att någon smutskastat Pearl och de lägger skulden på Jamie.


Carl börjar få skuldkänslor för att han utnyttjar Barraclough. Matthew blir irriterad när Barraclough kommer till Home Farm och ännu en gång ställer frågor om mordet på Tom King, han ringer hennes chef. Carl utnyttjar Barracloughs besök till att ge henne en kyss i smyg. De blir dock ertappade av Barracloughs kollega, Dasardi som ger henne ett ultimatum, att sluta träffa Carl King - annars går han till chefen.


Andrea har fått jobb i Sheffield och besöker Duke och Terry för att ta farväl. Duke blir nedstämd, men ska han äntligen öppna sig lite för Terry?


Kelly har bestämt sig för att lägga modellkarriären på hyllan. Problem väntar när polisen kommer för att förhöra henne om attacken mot Carrie. Jimmy förnekar dock att han såg attacken och Kelly ber Carrie om ursäkt. Carrie betonar dock att Kelly bör hålla sig borta från Scarlett, annars kommer hon att göra livet surt för henne.


Andy vill tvinga Jo att avliva en get, men hon övertalar Paddy att ge henne lite tid till att hitta ett nytt hem till den.



Trivia: Ingen för dessa avsnitt.

Kommentar:

* Två ganska ok avsnitt. Jag tycker om Carl och Barraclough ihop.

* Åter igen häpnas man över att pensionärerna blir rena privatdetektiverna helt plötsligt, i dagens avsnitt Betty och Pearl.


* Det är kul med nya karaktärer..men allvarligt..Duke, Terrys pappa, måste bort!


    

Tidigare månad - Senare månad

Omröstning

Vilken är Hem till gårdens bästa "elaking" genom tiderna?
 Sally Spode
 Graham Clarke
 Cain Dingle
 Kim Tate
 Stephanie Stokes
 Eric Pollard
 Adam Forsythe
 Matthew King
 Sadie King
 Graham Clarke
 Scott Windsor
 Chris Tate
 Nathan Wylde
 Chloe Atkinson
 Eric Pollard
 Shane Doyle

Fråga mig

32 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<<
April 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Presentation

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards