Direktlänk till inlägg 20 maj 2012

Topp 11 - meningslösa och tråkiga karaktärer

Av Blogg om Emmerdale - 20 maj 2012 13:41

Utan inbördes ranking


Mick och Lee Naylor  

Skulle bli konkurrenter till Sugden som farmarkungar i byn. Så blev det inte. Morfar Mick grymtade fram enstaka repliker och hans karaktär symboliserade det gråa i grått. Lee flirtade lite med Jo och Katie, mycket mer än så blev det inte. Inget underlättades av att skådespelarna var lika karismatiska som ett par påsar hundlort. Någon som saknar dem? Jag tvivlar.


Pearl Ladderbanks   

Det är egentligen inte så att jag inte gillar Pearl. Men hon har inte varit inblandad i någon större storyline sedan Len Reynolds kolade vippen 2006, om man inte räknar med att hon trånar efter Paddy. Fungerar bra som en bakgrundskaraktär, men egentligen har hon absolut inget syfte.


Terry Woods   

”Men jag gillar Terry”, sa en kompis nyligen. Ja, men vad har han tjänat för syfte de senaste åren? Manusförfattarna verkar inte riktigt veta vad de ska göra med karaktären. Det blev särskilt tydligt då Terry och Rodney åkte på en fisketur nyligen, något som inte på något sätt bidrog till handlingen utan bara verkade handla om att ge Terry lite tv-tid.


Ross Kirk   

Att en kusin till Paddy kunde vara så tråkig. Flirtade samtidigt med både Lexi och Chas och hade senare en kärleksaffär med Donna som var gift med Marlon. Skådespelaren Samuel Anderson sömngångade sig genom rollen och Ross blev aldrig riktigt intressant, trots stor potential.


Paul Lambert   

Det gick fel från början. Paul var homosexuell, vilket givetvis inte är fel i sig, men han porträtterades som en homosexuell sterotyp där han givetvis var med i dragshows, till sin pappa Rodneys förtret. När Rodney väl accepterade sin son, försvann Paul i bakgrunden och när han väl skrevs ur serien så satt nog många och undrade ”hade inte han redan försvunnit?”.


Anna de Souza   

Anna de Souza (eller Anna de Snouza som hon kallades av sina kritiker i England) hade potential att bli en minnesvärd karaktär. Rik, vacker (enligt en del) och begåvad. Hon var också inblandad i en hel del dramatiska händelser. Men trots all potential så minns man henne knappt.


Carrie Nicholls   

Att hon spelades av forne supermodellen Linda Lusardi hjälpte inte. Carrie var lika meningslös som bullar utan mjölk. Bråkade lite med Kelly Windsor. Försvann ur serien efter ett år och har, föga överraskande, knappt nämnts sedan dess.


Duke Woods   

Om man tycker Terry är tråkig så är det bara att konstatera att äpplet inte fallit långt från trädet. Gjorde absolut ingenting i serien, förutom att bråka lite med Terry som han tyckte var för ”mjuk och mesig”.


Ethan Blake   

Flirtade med minderåriga Debbie och blev kär i Laurel. Trots att han var inblandad i stora händelser förblev Ethan grå och tråkig.


Jarvis Skelton   

Jarvis var en pensionär som bara hade ett ansiktsuttryck – butter! Nej, förresten, ibland var han ilsken också. Trots att han var allt annat än en glad prick så gillade jag Jarvis. Men var han viktig för handlingen? Inte ett smack.


Några bubblare: Jamie Hope, Katie Sugden, Greg Doland, Melanie Doland, familjen Daggert.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:06

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:04

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 5 oktober 2011 16:57

1. Butch Dingle En svår busskrasch inträffade i Emmerdale 2000. Många skadades och Butch ådrog sig livshotande skador. På sjukhuset fick han veta att han var döende och gifte sig med sin flickvän Emily på sjukhussängen. Alla tog farväl och lät pare...

Av Blogg om Emmerdale - 26 augusti 2011 08:12

    Avsnitten sändes i England 10 och 13:e juli 2009. Viktiga händelser: Bob får ett brev från Viv som vill träffa honom i fängelset. Han förutsätter att hon vill skiljas. Gennie är också deprimerad över sitt kärleksliv och söker tröst hos Bo...

Av Blogg om Emmerdale - 18 augusti 2011 12:53


    Avsnittet sändes i England 30 juni 2009. När det sändes i England var det som dubbelavsnitt. Viktiga händelser: Lexi kollapsar och förlorar barnet. Paddy beslutar sig för att fria till Chas, men blir hela tiden avbruten av Aaron. Nicol...

Omröstning

Vilken är Hem till gårdens bästa "elaking" genom tiderna?
 Sally Spode
 Graham Clarke
 Cain Dingle
 Kim Tate
 Stephanie Stokes
 Eric Pollard
 Adam Forsythe
 Matthew King
 Sadie King
 Graham Clarke
 Scott Windsor
 Chris Tate
 Nathan Wylde
 Chloe Atkinson
 Eric Pollard
 Shane Doyle

Fråga mig

32 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Presentation

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards