Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Blogg om Emmerdale - 25 maj 2010 13:00

(avsnittet sändes i England 2007-10-09)


Kelly och Donna görs fina inför bröllopet.


På undervåningen så hör Scarlett hur det ringer i Kellys väska och, ovetande att det är Debbies mobil, så svarar hon. Hon hör Debbie, som är ovetande om att det inte är Kelly i andra änden, mala på om fotot på Kelly och Eli. När Debbie lagt på inser Scarlett att det är Debbies mobil och hittar fotot.

När Carl ser det så visar han det i sin tur för Jimmy som inte kan tro sina ögon. Kelly säger att det hela var ett misstag, men han är oförlåtande. Lite oväntat tar Carrie Kelly i försvar med orden "För guds skull, det var bara en kyss. Tror du verkligen Kelly är den enda som kysst någon och ångrat sig?". TIll sist beslutar Jimmy sig för att förlåta henne och gifta sig trots allt.

Frid och fröjd? Nej, knappast. I kyrkan blir Jimmy rasande när Eli är där och klappar till honom. Han kräver att få detaljer om varför han och Kelly kysstes. När Eli säger att han bara kysste henne för att hon var deprimerad så får Jimmy veta att det var på grund av att hon hade aborterat Jimmy och hennes barn.

Jimmy blir förkrossad och gör slut. Senare strös extra salt i såren då han får veta att både Carrie och Scarlett kände till Kellys hemlighet.


När Viv säger till Kelly att hon får skylla sig själv efter det hon gjort så inser Kelly att det är bästa att lämna byn. Hon stjäl Vivs kassapengar, sedan skriver hon ett hjärtligt avskedsbrev till Jimmy.


Carl besöker Barracloughs grav och lägger en röd ros där.


Kuriosa: Adele Silva lämnar rollistan som Kelly Windsor.

Kommentar: Vad tycker ni? Fick Kelly vad hon förtjänade efter det hon gjort?


 

Av Blogg om Emmerdale - 25 maj 2010 09:27

Blir en snabbresumé av gårdagens avsnitt så här i efterhand. Genomförde ett datorbyte igår, vilket tog sin lilla tid.


(avsnitten sändes i England 2007-10-05 och 2007-10-08)


Eli och Debbie träffas på Woolpack för att ta en öl, men när Lisa börjar att prata om Sarah, så stormar Debbie ut. Eli tycker att Debbie verkar ledsen och hon erkänner att hon känner sig ensam. De tar en drink hemma hos Debbie och snart så hånglar de. Det visar sig dock senare att Eli bara utnyttjat Debbies sårbarhet. Medan hon sover så stjäl han Debbies mobil och dator, som innehåller bilderna på när Kelly kysser Eli. Debbie lovar att hämnas.


Kellys svensexa innehåller några mindre önskade moment. Som när Bob, Marlon och Jamie leker Chippendales. Bob gör som vissa i publiken vill och tar av sig kalsongerna. Som tur är slipper vi tittare att få se den synen...


Jimmy har varit ett stort stöd för Carrie sedan det kom fram att Lexi är hennes dotter. De dricker lite vin och pratar, när Carrie plötsligt försöker kyssa Jimmy. Efteråt är det spänt mellan dem, trots att de kommer överens om att de ska glömma det och gå vidare. Har Carrie fallit för Jimmy?


I övrigt hände inte så där jättemycket.

Victoria fortsätter att röka och vara strulig tonårsdotter. Hennes skolgång är hotad då hon stör övriga elever.

Och så var det uttagning till ett frågesportlag på puben. Bob väljer ut ett quizlag, men Louise är besviken över att det bara blir män, så hon beslutar sig för att samla ihop ett damlag.


Kommentar: En av frågorna i quizen var vilket det första ordet som sades på månen var. Blev så nyfiken så jag kollade upp det. Rätt svar är Houston "Houston, Tranquility Base here. The Eagle has landed." Alltså inte "One small step for a man, one giant leap for mankind".


   

Omröstning

Vilken är Hem till gårdens bästa "elaking" genom tiderna?
 Sally Spode
 Graham Clarke
 Cain Dingle
 Kim Tate
 Stephanie Stokes
 Eric Pollard
 Adam Forsythe
 Matthew King
 Sadie King
 Graham Clarke
 Scott Windsor
 Chris Tate
 Nathan Wylde
 Chloe Atkinson
 Eric Pollard
 Shane Doyle

Fråga mig

32 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Presentation

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards