Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

2010-05-31 - Andy erkänner

Av Blogg om Emmerdale - 31 maj 2010 20:59

(avsnitten sändes i England 2007-10-17 och 2007-10-18)


Byborna som var på quizen återvänder och ser förödelsen efter branden dagen innan.


Jack återhämtar sig relativt snabbt, men Billy är svårt skadad.


Andy säger till Jo att om han erkänt sin skuld i branden som dödade Sarah så hade inte den senaste katastrofen behövt hända. Han är orolig för vad som kan hända med Victoria och han beslutar sig för att berätta sanningen. Jo är förtvivlad över att Andy riskerar tid i fängelse. Samtidigt förhörs Victoria och hon säger att Andy startade eldsvådan i Annies cottage, för att hämnas på Andy. Senare häktas Andy för dråp.


Efter att ha hört om branden så återvänder Lexi till byn. Scarlett är överlycklig och även Carrie verkar lättad över att få träffa henne igen. Men samtidigt känner hon oro för att Scarlett ska få reda på sanningen.


Nicola försöker att skylla ifrån sig blundern med Jasmines träff med "kunden". Jasmine säger att hon är tacksam eftersom hon fick scoopet med branden. Senare så försöker Nicola reta henne när hon berättar om "sin natt med David", men Jasmine är inte lättretad utan svarar med kyliga kommentarer.


Perdy beslutar sig för att stanna hos Grayson. Hon försöker övertala honom att de ska lämna byn, flytta till USA och skaffa en surrogatmamma där. Hur kommer hon att lyckas med sin övertalning?


Lily, Ednas syster, kommer till byn. Hon är i Europa för att hälsa på sonen Peter. Lily känner på sig att något hänt och Edna berättar om hennes vänskap med Billy som ligger svårt skadad på sjukhus och att hon känner sig medskyldig till det som hänt. Lily försöker övertala henne att de ska åka och hälsa på Billy på sjukhuset.


Eric utnyttjar sin hjälteroll i eldsvådan till att bli omypysslad. Val tar hand om honom och de gnabbas som de gjorde när de var tillsammans. Är de på väg att hitta tillbaka till varandra?


Donna erbjuder Ross att bo hos henne och Marlon någon natt. Hon ber om ursäkt för att hon varit lite väl kylig mot honom.


Kommentarer: Lite lugnare avsnitt efter gårdagens dramatik. Tyvärr inte riktigt bra. Jag stör mig på saker som förhörsledarna, det är sådana stereotyper..Jag tror inte förhörsledare kör på sarkasm för att få veta vad som hänt i sådana här händelser. Bästa scenen tycker jag är den när Billys börjar krampa och Jack för ett ögonblick överväger att låta honom att dö genom att trycka på "tyst"-knappen.

Kuriosa: Anne Charleston återvänder till rollistan som Lily Butterfield. En del kanske känner igen henne från serien "Grannar".


   

 
 
Cinnamon

Cinnamon

31 maj 2010 23:12

Det var kul att Ednas syster Lily kom. Jag såg henne i Grannar, gillade den serien då, numera har jag slutat kolla på den.

http://www.cinnamon.tk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:06

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:04

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 20 maj 2012 13:41

Utan inbördes ranking   Mick och Lee Naylor   Skulle bli konkurrenter till Sugden som farmarkungar i byn. Så blev det inte. Morfar Mick grymtade fram enstaka repliker och hans karaktär symboliserade det gråa i grått. Lee flirtade lite med Jo ...

Av Blogg om Emmerdale - 5 oktober 2011 16:57

1. Butch Dingle En svår busskrasch inträffade i Emmerdale 2000. Många skadades och Butch ådrog sig livshotande skador. På sjukhuset fick han veta att han var döende och gifte sig med sin flickvän Emily på sjukhussängen. Alla tog farväl och lät pare...

Av Blogg om Emmerdale - 26 augusti 2011 08:12

    Avsnitten sändes i England 10 och 13:e juli 2009. Viktiga händelser: Bob får ett brev från Viv som vill träffa honom i fängelset. Han förutsätter att hon vill skiljas. Gennie är också deprimerad över sitt kärleksliv och söker tröst hos Bo...

Omröstning

Vilken är Hem till gårdens bästa "elaking" genom tiderna?
 Sally Spode
 Graham Clarke
 Cain Dingle
 Kim Tate
 Stephanie Stokes
 Eric Pollard
 Adam Forsythe
 Matthew King
 Sadie King
 Graham Clarke
 Scott Windsor
 Chris Tate
 Nathan Wylde
 Chloe Atkinson
 Eric Pollard
 Shane Doyle

Fråga mig

32 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Presentation

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards