Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

2010-05-28 - Sugdenhemmet exploderar

Av Blogg om Emmerdale - 30 maj 2010 18:17

(avsnittet sändes i England 2007-10-16)


Efter att Billy sagt till Victoria att Jack var inblandad i Sarahs död, så söker hon upp Sarahs dåvarande älskare Ritchie Carter. När hon frågar honom rakt ut om Jack var ansvarig för hennes mors död, så tolkar hon hans tystnad som att hon fått reda på sanningen.

Senare när Andy och Jack kommer hem till Annies Cottage så är Victoria där och häller ut bensin och håller upp en tändare. Hon säger att hon besökt Ritchie och vill höra sanningen. Andy känner att han inte kan undanhålla sanningen längre och berättar att han startade eldsvådan för att Jack skulle kunna få ut försäkringspengar, så han var ansvarig för att Sarah dog.

Naturligtvis blir Victoria chockad och rusar upp på övervåningen. Upprörd som hon är snubblar hon och slår i huvudet, innan hon låser in sig i sitt rum. Jack slår in dörren. Victoria har tuppat av och blöder ymnigt. Andy tar hand om henne och Jack går till badrummet för att hämta en handduk. När han vrider på varmvattenkranen så antänder ljuset i varmvattenberedaren bensinångor (direktöversatt från en engelsk Emmerdale-sida), vilket resulterar i en explosion.

Pearl rusar in till sin bostad för att rädda sina minnen av Len, men är nära att själv stryka med innan Pollard räddar henne. Pollard räddas i sin tur av Ross.

Andy och Victoria lyckas ta sig ut. Men Jack håller på att förlora medvetandet. Billy klättrar upp och lyckas rädda Jack. Men när han själv ska ta sig ut så exploderar det igen och han kastas in i huset. Brandkåren kommer till undsättning och lyckas få ut Billy igen, men har de gjort det i tid?


Nicola får Jasmine att träffa en ny klient, så att hon själv kan spendera mer tid med David, hon erbjuder sig att ta Jasmines plats i quizlaget.

Chas har lärt sig alla frågor utantill, men är full och råkar svara på en fråga redan innan quizmastern har hunnit ställa frågan. Detta hör andra lag och tjejerna diskvalificeras. Kvällen blir inte bättre när man får veta att bussen gått sönder och att de kommer att få tillbringa natten på hotellet. Nicola utnyttjar tillfället till att försöka få David i säng, men han står emot. Grayson erbjuder Katie att dela rum med honom, hon verkar rätt glad över det.


Perdy, som inte följer med på quizen, tillbringar kvällen hos Matthew. Han försöker få henne att lämna Grayson och de kysser varandra.


Kommentarer: Tycker det här avsnittet var ganska likt det när Kings visningshem exploderade, fast sämre. Mycket dramatik för tillfället, vilket jag inte har några problem med. Men Emmerdale behöver också lugna och humoristiska historier och tyvärr är de väldigt svaga för tillfället.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:06

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:04

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 20 maj 2012 13:41

Utan inbördes ranking   Mick och Lee Naylor   Skulle bli konkurrenter till Sugden som farmarkungar i byn. Så blev det inte. Morfar Mick grymtade fram enstaka repliker och hans karaktär symboliserade det gråa i grått. Lee flirtade lite med Jo ...

Av Blogg om Emmerdale - 5 oktober 2011 16:57

1. Butch Dingle En svår busskrasch inträffade i Emmerdale 2000. Många skadades och Butch ådrog sig livshotande skador. På sjukhuset fick han veta att han var döende och gifte sig med sin flickvän Emily på sjukhussängen. Alla tog farväl och lät pare...

Av Blogg om Emmerdale - 26 augusti 2011 08:12

    Avsnitten sändes i England 10 och 13:e juli 2009. Viktiga händelser: Bob får ett brev från Viv som vill träffa honom i fängelset. Han förutsätter att hon vill skiljas. Gennie är också deprimerad över sitt kärleksliv och söker tröst hos Bo...

Omröstning

Vilken är Hem till gårdens bästa "elaking" genom tiderna?
 Sally Spode
 Graham Clarke
 Cain Dingle
 Kim Tate
 Stephanie Stokes
 Eric Pollard
 Adam Forsythe
 Matthew King
 Sadie King
 Graham Clarke
 Scott Windsor
 Chris Tate
 Nathan Wylde
 Chloe Atkinson
 Eric Pollard
 Shane Doyle

Fråga mig

32 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Presentation

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards