Direktlänk till inlägg 11 maj 2010

2010-05-11 - En hemlighet i familjen Nicholl

Av Blogg om Emmerdale - 11 maj 2010 13:00

(avsnitten sändes i England 2007-09-14 och 2007-09-17)


Rosemary verkar ha lämnat byn efter att Grayson bad henne att försvinna ur hans liv. Paddy försöker få tag i henne, men Grayson säger att han inte kunde bry sig mindre om hon verkligen håller sig borta för gott.


Rosemarys försvinnande ställer till problem för familjen Dingle eftersom hon betalat för Belles skolgång. Nu när hon försvunnit så har Zak och Lisa inte längre råd att ha henne på privatskolan. Belle vinner stavningstävlingen och Zak och Lisa lider när de förstår hur mycket skolan betyder för Belle.

Zak beslutar sig för att börja boxas igen för att få in lite pengar, familjen är inte glad över att han tänker utsätta sig för så stora risker.


Lexi fortsätter att misstänka att Debbie har det äkta halsbandet. Hon blir allt mer säker när hon ser Debbie prata med Pollard.

Debbie försöker att hitta en annan köpare, men misslyckas. Lexi ser Debbie prata i telefon och senare smyger hon sig in i verkstaden och trycker på återuppringning så förstår hon att Debbie försökt lura dem.

När sedan Lexi konfronterar Debbie så börjar de slåss. Slagsmålet fortsätter ut på gatan och i stridens hetta så tappar Debbie halsbandet, som ramlar ner i en brunn.

Carrie inser att Lexi var inblandad i stölden och tvår sina händer från henne. Senare har Carrie lugnat ner sig och hon frågar Lexi vad som gått snett för henne, svarar Lexi att "mamma dog".

När konversationen lugnat ner sig så börjar Carrie kallprata om "om vad som skulle hända om hon skulle dö", vilket får Lexi att reagera starkt. Carrie är till en början oförstående över reaktionen. Lexi säger "Om du dör så har jag förlorat två mödrar. Men den ena av dem var inte min mamma, utan min mormor. Hon berättade det precis innan hon dog." Carrie ser chockad ut och springer ut.


Mindre händelser:

Edna, Pearl och Betty engagerar sig i Emilys och biskopens vänskap.

Victoria fortsätter att engagera sig i sitt släktträd. Surar över att Jack prioriterar Daz istället för henne. Och tjuvröker. Val kommer på henne och har svårt att stå emot röksuget.

Grayson försöker förgäves att få tag i Perdy. Senare sittar han hemma och dricker whiskey. Har han sumpat sitt äktenskap på grund av Rosemarys intriger?


Kommentarer:

Val hade en del roliga kommentarer idag, exempelvis:

"You do realize that you three need to get out more, do you?" - till Edna, Pearl och Betty som engagerar sig i Emilys "relation" med biskopen. Man kan ju bara hålla med henne.

Kuriosa:

Ingen för dessa avsnitt.


   

 
 
Ingen bild

Bo

11 maj 2010 15:28

Rättstavingstävlingar har vi väl inte i Sverige men det förekommer i andra länder
som tex. UK och USA.

Det ordnar sig säkert för Belle hoppas jag.

Jag tycker Lexi har en snygg frisyr liksom Charity...

En snygg frisyr får mig att gå igång.

Själv är jag kortklippt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:06

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:04

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 20 maj 2012 13:41

Utan inbördes ranking   Mick och Lee Naylor   Skulle bli konkurrenter till Sugden som farmarkungar i byn. Så blev det inte. Morfar Mick grymtade fram enstaka repliker och hans karaktär symboliserade det gråa i grått. Lee flirtade lite med Jo ...

Av Blogg om Emmerdale - 5 oktober 2011 16:57

1. Butch Dingle En svår busskrasch inträffade i Emmerdale 2000. Många skadades och Butch ådrog sig livshotande skador. På sjukhuset fick han veta att han var döende och gifte sig med sin flickvän Emily på sjukhussängen. Alla tog farväl och lät pare...

Av Blogg om Emmerdale - 26 augusti 2011 08:12

    Avsnitten sändes i England 10 och 13:e juli 2009. Viktiga händelser: Bob får ett brev från Viv som vill träffa honom i fängelset. Han förutsätter att hon vill skiljas. Gennie är också deprimerad över sitt kärleksliv och söker tröst hos Bo...

Omröstning

Vilken är Hem till gårdens bästa "elaking" genom tiderna?
 Sally Spode
 Graham Clarke
 Cain Dingle
 Kim Tate
 Stephanie Stokes
 Eric Pollard
 Adam Forsythe
 Matthew King
 Sadie King
 Graham Clarke
 Scott Windsor
 Chris Tate
 Nathan Wylde
 Chloe Atkinson
 Eric Pollard
 Shane Doyle

Fråga mig

32 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Presentation

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards