Direktlänk till inlägg 4 juni 2010

2010-06-04 - Sanningen om herr De Souza

Av Blogg om Emmerdale - 4 juni 2010 15:27

(avsnitten sändes i England 2007-10-26 och 2007-10-28)


Dagen efter ber Marlon Donna om ursäkt och hon medger att hon kanske var väl hård. Hon välkomnar honom tillbaka till sovrummet igen och de planerar lite romantiska aktiviteter till kvällen. Först ska dock Marlon på en överraskningsfest för Debbie som fyller 18 och Donna ska få på fest med Ross, de har en kollega som går i pension.

På kvällen förbereder Marlon en romantisk middag till Donna. Ross och Donna är ganska lulliga när de går hemåt och det är tydligt att det är något mellan dem. Marlon har lagat en middag till Donna, men när hon väl kommer hem så är den kall. Marlon blir inte gladare när Ross berättar att Donna berättat för honom om deras små problem, Marlon säger åt sin inneboende att inte lägga sig i. Snart bråkar Marlon och Donna igen. Dagen efter är det spänt mellan dem, men Donna säger åt honom att han inte behövde skälla på Ross. Marlon ber Ross om ursäkt.


Sam betalar tillbaka Emily för hennes utlägg för det trasiga fönstret. Han säljer sina kycklingar för att få mer kontanter och betalar Zak och Lisa för deras hjälp. Men hur långt ska Sams pengar räcka?


Nicola fortsätter att sätta klorna i David och återigen åsidosätter han Jasmine. Jasmine tröttnar och när Nicola uppträder mystiskt när hon ska iväg till ett möte, så följer Pearl, Betty och Jasmine efter henne. De hamnar på ett privatsjukhus och det visar sig att Mr. De Souza inte alls är död, utan ligger i koma. Varför har mrs. De Souza dolt sanningen? Och varför är hon så noga med att han ska hålla sig vid liv?


Alkoholen flödar när Laurel har stor söndagsmiddag hemma hos sig. En påverkad Doug säger högt och tydligt att Laurel försöker att para ihop Emily och biskopen. Emily känner sig generad och rusar ut. Laurel säger att hon känner till att Emily stötte på Ashley medan hon var borta, men att hon inte är arg utan skrattade åt det. Emily tar det fel och menar att Laurel förlöjligat henne.


Carrie ska åka iväg på semester och Jimmy beslutar sig för att följa med. Ingen av dem mår speciellt bra för tillfället och de behöver komma bort.


Kuriosa: Michael Jayston debuterar i rollistan som Donald De Souza.

Kommentarer: Scenen på sjukhuset där Betty och Pearl springer omkring som två yra höns är ganska rolig. Speciellt när en sköterska kommer fram och frågar om hon kan hjälpa dem, samtidigt som de drabbats av ett skrattanfall.

 
 
Cinnamon

Cinnamon

4 juni 2010 17:16

Jag tror att Nicola inte ärver ett smack om han dör så därför vill hon ha honom i liv så att hon har tillgång till pengarna.
Ja det var för härligt när Betty och Pearl fnittrade för fullt där på sjukhuset, helt underbart.

http://www.cinnamon.tk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:06

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 14 september 2017 18:04

Det blir inte så många uppdateringar här på grund av bristande tid. Men fortsätt att ställa frågor om Emmerdale. Försöker att hitta svar på det mesta. ...

Av Blogg om Emmerdale - 20 maj 2012 13:41

Utan inbördes ranking   Mick och Lee Naylor   Skulle bli konkurrenter till Sugden som farmarkungar i byn. Så blev det inte. Morfar Mick grymtade fram enstaka repliker och hans karaktär symboliserade det gråa i grått. Lee flirtade lite med Jo ...

Av Blogg om Emmerdale - 5 oktober 2011 16:57

1. Butch Dingle En svår busskrasch inträffade i Emmerdale 2000. Många skadades och Butch ådrog sig livshotande skador. På sjukhuset fick han veta att han var döende och gifte sig med sin flickvän Emily på sjukhussängen. Alla tog farväl och lät pare...

Av Blogg om Emmerdale - 26 augusti 2011 08:12

    Avsnitten sändes i England 10 och 13:e juli 2009. Viktiga händelser: Bob får ett brev från Viv som vill träffa honom i fängelset. Han förutsätter att hon vill skiljas. Gennie är också deprimerad över sitt kärleksliv och söker tröst hos Bo...

Omröstning

Vilken är Hem till gårdens bästa "elaking" genom tiderna?
 Sally Spode
 Graham Clarke
 Cain Dingle
 Kim Tate
 Stephanie Stokes
 Eric Pollard
 Adam Forsythe
 Matthew King
 Sadie King
 Graham Clarke
 Scott Windsor
 Chris Tate
 Nathan Wylde
 Chloe Atkinson
 Eric Pollard
 Shane Doyle

Fråga mig

32 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Presentation

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards