Alla inlägg den 7 juni 2010

Av Blogg om Emmerdale - 7 juni 2010 16:22

(avsnitten sändes i England 2007-10-29 och 2007-10-30)


Jasmine får reda på att om Nicolas make Donald dör, så tillfaller hela arvet hans son Miles. Detta förutsatt att Miles, som är alkoholist, är nykter när Donald dör. Det är därför Nicola är så angelägen om att hålla Donald vid liv. Jasmine berättar sanningen för David och han är till en början arg över Nicolas lögner. Men när han väl konfronterar Nicola så inser han att han har en hel del att vinna på att spela med. David vet dock inte att Jasmine hör hans samtal med Nicola. Hon är naturligtvis sårad över att David svikit henne igen, men hon tänker spela med för att få ännu mer fakta till den artikel hon planerar att skriva.


Vivs bok är klar, men hon har ingen större framgång när det gäller att sälja boken till byborna. Bob, som ser pengarna springa iväg, får henne att hålla releasefesten i en samlingslokal istället för på Home Farm som kostar multum. Hon ber också Alan om hjälp med att få kontakt med någon kändis för att marknadsföra boken.


Jamie gör bort sig på B&B:t då han bokat in en stökig svensexa.Terry, som inte är riktigt förtjust i Jamie, skäller ut honom.


Paddy lämnar Rosemarys hundar till Grayson och Perdy. Paddy försöker övertyga Grayson om att de borde anmäla Rosemary som försvunnen, men Grayson säger till honom att det är en familjeangelägenhet. Grayson och Perdy har även vissa andra orosmoln, som att Katie ännu inte påbörjat den medicinska behandlingen för att kunna bli surrogatmamma. Perdy är rädd för att Katie har ångrat sig, men Grayson poängterar att hon bara är ung.


Donna förbereder sig för en arbetsintervju, vilket gör att hon och Marlon får ännu mindre tid tillsammans. Marlon är frustrerad men gör ändå sitt bästa för att hjälpa till, han ställer frågor till Donna som uppvärmning inför intervjun. Men eftersom Ross är polis så ställer han mer relevanta frågor.


Kommentarer: De här två avsnitten bekräftar tyvärr att Emmerdale befinner sig i en svag period just nu. I mina ögon ett riktigt bottennapp. Viv är hysterisk just nu - inte rolig. Jamie som bokar in en svensexa. Visst, det kunde säkert ha varit lite småkul om det hade gjorts med finess, om det hade varit lite missförstånd på vägen, om det hade lett historien framåt och så vidare. Nu ställer man sig bara en fråga. Vad var poängen?

Och så alla otrohetsaffärer. Jag har inget emot dem som sådana, men just nu är det för mycket. Ingen tror väl att Ross och Donna kommer att hålla fingrarna borta från varandra i all evighet?

Kuriosa: Ingen för dessa avsnitt.


   

Omröstning

Vilken är Hem till gårdens bästa "elaking" genom tiderna?
 Sally Spode
 Graham Clarke
 Cain Dingle
 Kim Tate
 Stephanie Stokes
 Eric Pollard
 Adam Forsythe
 Matthew King
 Sadie King
 Graham Clarke
 Scott Windsor
 Chris Tate
 Nathan Wylde
 Chloe Atkinson
 Eric Pollard
 Shane Doyle

Fråga mig

32 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Presentation

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards